La Policia Local va detenir ahir un veí de Mataró com a presumpte autor de la crema d’un contenidor. La detenció va tenir lloc ahir al carrer de Josep Faneca, prop d’on hi va haver l’incendi provocat al juliol. El presumpte piròman ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs

La Policia Local va detenir ahir un individu, veí de Mataró i de 23 anys d’edat, com a presumpte autor de la crema d’un contenidor que va tenir lloc el passat 20 de juliol a la confluència de la carretera de Mata amb el carrer de Josep Faneca.

L’home va ser detingut gràcies a la descripció que un testimoni dels fets havia proporcionat en el marc de la investigació que la Policia Local tenia oberta. Quan els agents que ahir van localitzar el presumpte autor dels fets el van voler identificar, aquest es va negar i es va resistir a la detenció. L’home va ser detingut pels delictes de desobediència i resistència a l’autoritat a més de com a presumpte autor dels danys provocats per l’incendi. Després de passar a disposició judicial ha quedat en llibertat amb càrrecs.

La Policia Local investiga si el detingut podria estar relacionat amb la crema d’altres contenidors a la zona.