La investigació policial va permetre la identificació i posterior detenció del presumpte autor, un lladre molt actiu. El detingut, amb prop d‘una trentena d’antecedents per fets similars, ha ingressat a presó

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir el divendres 7 d’agost un home de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Mataró, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a dos establiments comercials d’aquesta localitat.

El primer fet es van produir la nit del diumenge 2 d’agost quan es va activar l’alarma de robatori d’un establiment comercial del carrer Barcelona a la localitat de Mataró. En arribar la patrulla va observar que la porta de l’establiment estava forçada i havien sostret diners de la caixa registradora.

El segon fet es va produir l’endemà, pels volts de les 23 hores, en un altre establiment comercial del mateix carrer i amb el mateix modus operandi.

El lladre va aconseguir endur-se entre els dos robatoris més de 1000 euros.

Arran d’aquests fets es va iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir el presumpte autor dels dos robatoris el divendres 7 d’agost.

L’endemà el detingut, amb prop de 30 antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró qui va decretar el seu ingrés a presó.