Set titulacions tenen nota de tall després de la crescuda de demanda per estudiar al Tecnocampus. 796 estudiants es mantenen en llistes d’espera pendents de procés de reassignació

Set de les quinze ofertes d’estudis de grau i doble grau que s’imparteixen als centres universitaris del TecnoCampus, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, tenen nota de tall (la més alta, Fisioteràpia, amb un 8,912, seguida del doble grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb un 8,890), com a resultat del procés de preinscripció de juliol.

El conjunt dels graus i dobles graus tenen 931 estudiants assignats, xifra que supera el nombre de places que s’ofereixen (850) i és un 9% superior a la del curs anterior en aquest mateix procés de preinscripció. Del total d’assignats a estudis del TecnoCampus, 529 han triat el TecnoCampus en primera preferència. En total, hi ha 796 estudiants que es mantenen en llistes d’espera pendents del procés de reassignació.

Aquestes dades revelen un fort increment de la demanda per cursar estudis al TecnoCampus. Especialment significatiu és l’increment del 6,41% dels sol·licitants en primera preferència respecte l’any anterior. Destaquen els estudis de l’àmbit de la salut, amb un increment de la demanda global d’un 23,32%. Sobresurt la demanda per cursar el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb un increment d’un 86,54%. Totes les titulacions d’aquest àmbit tenen nota de tall: Fisioteràpia (8,912), la doble titulació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia (8,890), Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (8,871) i Infermeria (8,744).

En l’àmbit dels estudis d’empresa, destaca el fort increment registrat en la titulació de Logística i Negocis Marítims, on la demanda ha crescut un 50%. Tres titulacions d’aquest àmbit tenen nota de tall: Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals (8,6), Màrqueting i Comunitats Digitals (5,858) i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (5,714).

En l’àmbit de la tecnologia, destaquen el doble grau de Videojocs i Informàtica de Gestió, tant pel que fa a l’increment de la demanda (+23,8%) com en el nombre d’assignats (+54,54%).

Procés de matrícula

La matrícula dels nous estudiants s’iniciarà el 7 de setembre (podeu consultar el calendari). Entre els dies 23 i 28 de setembre es duran a terme sessions de benvinguda als nous estudiants, que ja poden consultar la Guia Acadèmica del curs 2020-2021.