La plantilla del cos policial s’amplia per donar més serveis de proximitat als barris. Els nous efectius s’incorporaran a partir del mes d’agost. Se sumen als 8 agents nous que van entrar el passat mes de gener

L’alcalde, David Bote, i la regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal, han donat avui la benvinguda a 11 nous agents, dues dones i nou homes, que formaran part de la plantilla de la Policia Local. Aquests efectius s’incorporen aquest mes d’agost i s’han format durant 9 mesos a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Mollet del Vallès). Estaran en pràctiques durant un any.

Els nous agents, i amb l’objectiu d’incrementar la presència policial en el territori, s’assignaran prioritàriament als serveis de proximitat als barris.

En la seva primera reunió de treball amb la direcció de la Policia Local, els comandaments han subratllat com a prioritat principal del servei l’orientació a la demanda de la ciutadania, amb una especial atenció a aquells fets i percepcions que més afecten a la seguretat i la convivència veïnal, motiu pel qual es considera imprescindible mantenir, en el dia a dia, el màxim contacte amb els ciutadans i ciutadanes dels barris.

Aquests nous policies se sumen als 8 que es van incorporar el passat mes de gener i que cobreixen places que queden vacants.