L’operació policial conjunta va tenir lloc ahir a la tarda i es va saldar amb 19 identificacions i el trasllat de 7 persones a dependències del Cos Nacional de Policia per qüestions d’estrangeria

Segon operatiu policial conjunt en menys d’un mes per identificar persones en locals i cases ocupades a Mataró respecte als quals hi havia hagut queixes veïnals per qüestions relacionades amb la convivència i la percepció d’inseguretat. En aquesta ocasió, 12 unitats de Mossos d’Esquadra, Policia Local i Cos Nacional de Policia (CNP) van intervenir en 10 immobles dels següents carrers: carrer de Pablo Picasso, avinguda del Velòdrom, carrer de Galícia, carrer Nou de la Mercè, carrer de Calassanç Marquès, Muralla de Sant Llorenç, carrer de Sant Agustí i carrer d’Iluro.

En virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, es van identificar 19 persones, 7 de les quals van ser traslladades a dependències del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb estrangeria i, les 12 restants, no tenen ni antecedents actius ni cap irregularitat.

L’operatiu policial conjunt que va tenir lloc el 17 de juny per identificar persones en locals i cases ocupades a Mataró es va saldar amb la identificació de 16 persones, 7 de les quals van acabar detingudes. En aquella ocasió, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Cos Nacional de Policia van intervenir en 3 immobles situats al carrer de Cuba, al carrer de Sant Simó i al carrer de Guifré el Pelós.