Un pare de Mataró recapta fons per comprar una cadira adaptada per la seva filla. La Joana, de 12 anys, pateix una paràlisi cerebral, epilèpsia i disfàgia severa, i el seu pare vol que gaudeixi de la natura fent-hi esport amb ell. A llançat una campanya de recaptació de fons en la plataforma GoFundMe per a aconseguir 2.900 euros

Ensenyar-li a la seva filla la bellesa de la naturalesa, veure-la somriure i no posar-se límits. Això és el que pretén inculcar Grau a la seva filla Joana, una petita de 12 anys que pateix paràlisi cerebral i disfàgia severa. “Això va de córrer, i de córrer molt i moltíssim amb la meva filla. Va d’explicar-li com són d’alts els arbres i com és el vent quan baixes sense fre entre mitjà de les muntanyes“, explica ell mateix. Però per a això necessita ajuda, ja que el prototip de cadira que precisa per a córrer en aquesta mena de sòls amb la seva petita té un elevat cost.

Precisament és aquest el motiu que ha portat a aquest pare, amant de l’esport, a llançar una campanya de recaptació de fons en la plataforma GoFundMe: “La vostra ajuda i col·laboració, sigui en l’àmbit econòmic i/ o de difusió, està pensada per a poder aconseguir la xifra d’un prototip de cadira per a córrer amb la meva filla“, descriu ell mateix.

Des de la campanya el creador del repte i pare de Joana demana la màxima col·laboració per a aconseguir l’objectiu econòmic que s’ha fixat, 2.900 euros. Una xifra que farà possible que puguin emprendre junts aquesta aventura vital envoltats de naturalesa.

Pots accedir a la campanya a través del següent enllaç: https://www.gofundme.com/f/Run-with-Joana?

A més, la petita pateix “la pitjor de les epilèpsies“, concretament la Síndrome de West, explica el seu pare. Tanmateix, ni tan sols això ha limitat que tots dos gaudeixin junts de l’aire lliure i la naturalesa. “Ara, estable, fa anys que entrenem per a muntanya i desitjo que siguin molts més veient-la somriure i cridar de felicitat mentre la pluja, el sol i el vent li acariciava els suaus gestos de la seva cara“, es pot llegir en el text.

En el vídeo promocional es pot veure com en Grau corre per pistes forestals i corriols portant a la seva filla en una cadira de tres rodes. El seu objectiu és adquirir-ne una de nova més apropiada per aquesta activitat.