La coral La Nota va tornar als assajos el passat divendres en un nou local més gran i amb les mesures de seguretat sanitàries

El passat divendres la coral La Nota de Mataró ha tornat els assajos habituals dels divendres, després de més de tres mesos d’aturada pel confinament. Davant la impossibilitat de fer-ho en el local on assagen habitualment, el Cor de Maria, ho han fet en un local més gran, per poder complir les normes de protecció i seguretat entre tots els cantaires, músics i Director. Volen agrair les facilitats donades a la Parròquia de Sant Josep pel nou local d’assaig.

D’aquesta manera, amb il·lusió, seguiran preparant el programa que tenien previst per aquest curs 2019/2020, i que, malauradament,  no poden estrenar en el tradicional concert de Santes d’enguany.

La Nota de Mataró és una entitat que neix el setembre de l’any 1998, en una iniciativa portada a terme per un grup d’amics que compartíem l’interès per la música i el cant, i de la qual va ser capdavantera la seva directora Gemma Sancho Alòs fins l’any 2011. Actualment la Coral La Nota de Mataró està dirigida per Gabriel Miralles Güell.

Defineixen la seva personalitat amb la creació d’un repertori basat en bandes sonores de pel·lícules, temes de musicals i música pop/rock.

Amb el seu repertori, i amb el pas del temps, han pogut forjar una trajectòria musical, que els ha permès obrir un camí dintre el món musical del cant coral de la ciutat de Mataró.