Una cinquantena de joves han passat cada dia pels quatre Espais Joves de la ciutat que estan oberts des del 8 de juny en horari de matí, dintre dels protocols de seguretat i higiene que dicten les autoritats sanitàries. Per altra banda, l’Espai Jove ha rebut 15.372 € de la Diputació de Barcelona pel curs vinent per continuar amb el projecte socioeducatiu per als joves de la ciutat

El regidor de Joventut, Dani Hurtado, ha atès als mitjans de comunicació amb relació a l’obertura de la Xarxa d’Espais Joves durant les fases de desescalada i els projectes de les seves àrees per a la nova normalitat. Ho ha fet en l’Espai Jove Cerdanyola aquest divendres al migdia.

Recordem que des d’aquest dilluns 8 de juny els espais joves de Cerdanyola, Rocafonda, La Llàntia i Pla d’en Boet estan oberts en horari de matí, de 9 a 14 h, per fer atenció individual i atencions en grup de màxim quatre persones amb cita prèvia. Les atencions grupals estan destinades a fer suport i acompanyament emocional als joves que ho necessitin.

Segons el regidor, després de tres mesos amb les instal·lacions tancades, aquesta setmana han passat una cinquantena de joves al dia entre els quatre espais joves de la ciutat que romanen oberts al matí. Han ajudat aquests joves a fer la matrícula del curs vinent, entre altres intervencions.

Des de la regidoria de Joventut s’ha començat a preparar l’Estiu Actiu. L’Estiu Actiu és un programa amb les diferents activitats adreçades a infants i adolescents que s’organitzen durant les vacances escolars amb el suport de l’Ajuntament. Són activitats d’oci i lleure: casals d’estiu i altres tallers per a infants i joves. Aquest any, més que mai, els infants i joves han de recuperar l’estada en grup i l’aprenentatge en el lleure i la diversió. Totes aquestes activitats milloren el creixement integral de la persona i, a més, s’aprofita l’estiu per gaudir i aprendre. L’oferta d’activitats està subjecta a l’evolució de la crisi de la COVID19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Es pot consultar més informació a la web de l’Ajuntament.

Per altra banda, Dani Hurtado, ha indicat que ha signat un conveni la Diputació de Barcelona per a continuar amb el projecte socioeducatiu per als joves de la ciutat. 15.372 € del catàleg de serveis de la Diputació per l’Espai Jove pel curs que ve.