L’escola bressol municipal La Llàntia i l’escola Montserrat Solà van ser tancades fins a nou avís per dos possibles contagis de coronavirus. Montserrat Solà ha obert avui després que donés negatiu, mentre La Llàntia està a l’espera de rebre el resultat

L’escola d’educació infantil i primària Montserrat Solà ha reobert avui després que les proves per a comprovar si la persona amb símptomes de COVID19 hagin resultat negatives. Així ho han confirmat fonts de la conselleria d’Educació, que han afegit que de moment no hi ha resultats de la prova realitzada sobre l’educadora de l’escola infantil La Llàntia.

Així ho han confirmat fonts de la conselleria d’Educació, que han afegit que de moment no hi ha resultats de la prova realitzada sobre l’educadora de l’escola infantil La Llàntia, que també va tancar després de comunicar la treballadora que tenia símptomes compatibles amb la COVID19, per la qual cosa de moment el centre no obrirà.

Recordem que els dos centres de Mataró van tancar el dimecres en detectar-se dos casos de persones adultes amb símptomes compatibles amb la COVID19, a l’espera que les proves mèdiques determinessin si realment són positius de coronavirus. Les deu famílies que aquest dijous no han pogut portar als seus fills als centres van ser advertides dimecres a la nit, mentre que les famílies de l’escola Montserrat Solà han pogut portar als seus fills novament a l’escola avui. La mesura hauria afectat 2 famílies de l’escola bressol i 8 de la de primària. El tancament preventiu va ser ordenat per Inspecció del Departament d’Educació de la Generalitat. El cessament de l’activitat en aquestes dues escoles respon al protocol establert en el pla de reobertura dels centres educatius en fase 2 aprovat el dia 20 del mes passat.