En un comunicat emès per el AE Boet Mataró fan saber que per voluntat de l’Alberto Peña la Temporada vinent 2020-2021 no estarà a la banqueta de l’equip de Lliga EBA Mataró Parc Boet Mataró.

El club i el president Quim Navarro han estat mirant que l’entrenador Alberto Peña canvies d’opinió, però un cop vista la profunditat de la decisió i de la seva argumentació es va acceptar la dimissió.

L’equip taronja només els queda agrair les 8 temporades que ha estat a la banqueta i agrair també la feina ben feta per tots els èxits aconseguits, al mateix temps tenen el consol que a partir d’avui tindrà plena dedicació a la gerència del club per a fer realitat i il·lusionant el nou projecte Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles.

El Boet deixen les portes obertes perquè en un futur pròxim torni a la banqueta.