Ens ha arribat un comunicat de la Comissió de la Festa Major de Cerdanyola en la que donen per suspesa la Festa Major d’enguany. També indiquen que la de 2021 serà molt grossa i emplaçant a totes les Entitats i comerços del barri a seguir el recolzament

Us posem íntegrament el comunicat que ens han fet arribar:

Estimats veïnes i veïns,

Degut a l’emergència sanitària que estem vivint actualment a causa de la pandèmia per Coronavirus (COVID-19) i considerant que en aquests moments el més important és la protecció de la salut i la seguretat de tothom, la Comissió de Festes de Cerdanyola pren la decisió de SUSPENDRE la Festa Major del 2020. Per ara no sabem fins a quan s’estendrà l’estat d’alarma i per això prenen aquesta decisió.

Tot i així, això no vol dir que deixem de treballar al barri i per el barri. A totes les veïnes i veïns us emplacem a estar atents a les nostres xarxes socials i als nostres canals habituals de comunicació, donat que en quan la situació ens ho permeti, organitzarem actes als nostres carrers i places, que ens permetin tornar a celebrar junts que som el barri més gran i ric en veïnat de la ciutat.

D’igual forma, us volem emplaçar a totes les Entitats i Comerços del barri que sempre ens heu fet recolzament, doncs com us diem, seguirem el nostre treball durant els propers mesos fins a poder organitzar nous actes festius on hi podreu ser-hi ben presents i aportar la vostra imprescindible participació.

Així doncs, per acabar, us desitgem molta salut i us preguem que us cuideu molt. Que seguiu tenint molta precaució i que agafeu forces per la Festa Major 2021.

AQUESTA VINDRÀ MOLT GROSSA!!

Document: Comunicat suspensió festa major 2020

Document: Comunicado suspensión fiesta mayor 2020