L’Ajuntament de Mataró estudia mesures de mobilitat per fer front a les següents fases de desconfinament i un dels primers passos pot ser el tall de la carretera N-II perquè la gent pugui sortir a fer esport a partir de dissabte, si el Govern espanyol acaba donant la llum verda definitiva a la mesura

L’alcalde de Mataró, David Bote, explica a l’ACN que l’Ajuntament està estudiant com adaptar la mobilitat a les pròximes fases de desconfinament. “Tenim aquesta setmana per estudiar si podem alliberar espai”, ha explicat l’alcalde de Mataró, David Bote. La mesura permetrà als mataronins sortir a exercitar-se evitant aglomeracions i tenint en compte que dos dels espais preferits pels veïns de Mataró per sortir a córrer, com el passeig marítim o el parc Central, continuen tancats.

Més enllà del que passi amb la carretera, David Bote va encarregar dilluns a l’àrea de Mobilitat una proposta sobre com s’haurà d’adaptar l’ús de l’espai públic durant el període de desconfinament. “Caldrà reforçar l’ús per als vianants de determinats carrers i la gent haurà de caminar a una certa distància, assegura l’alcalde.

Ja fa molts de temps que varis col·lectius van demanar que es convertís en una zona de vianants l’antiga Nacional II al seu pas per Mataró i ara podria ser una manera de comprobar el seu ús? Restarem a l’espera del que decideixen des de l’Ajuntament.