S’entregaran al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya un centenar de tauletes i kits de connexió Mifi (Wifi portàtil) perquè l’alumnat pugui seguir el tercer trimestre del curs des de casa. La inversió de l’Ajuntament és de 35.000 € i se suma al material que ha de distribuir la Generalitat a Catalunya a les famílies amb alumnes que cursen estudis de sisè de primària, quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius

Amb aquesta acció la Direcció d’Educació de l’Ajuntament de Mataró dotarà de les eines necessàries a famílies i alumnes per poder seguir el tercer trimestre del curs 2019-2020 des de casa i evitar augmentar les desigualtats socials. Aquestes eines són  un centenar de tauletes amb connexió a Internet i kits de connexió Mifi (Wifi portàtil), per valor de 35.000 €, que es posaran a disposició del Departament d’Educació de la Generalitat.

En una primera onada, la Generalitat ha prioritzat l’alumnat dels cursos de sisè de primària, quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius perquè és quan es canvia d’etapa i on s’atorga un títol acreditatiu. Per portar a terme aquest desplegament i entrega de material, el Govern català va demanar la col·laboració d’altres administracions com ajuntaments i consells comarcals.

La regidoria d’Educació treballa amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Territorial del Maresme-Vallès Oriental, amb l’objectiu de facilitar el màxim d’eines possibles a les famílies i alumnes de Mataró davant la situació de confinament actual.