El centre l’Entorn segueix repartint menjar a les famílies més vulnerables i en risc d’exclusió social i també a d’altres que s’han vist afectades per la pandèmia de la COVID19

Creu Roja és qui centralitza el servei que també acostuma a donar Càrites i membres de l’organització han assegurat a Mataró Audiovisual que aquests dies han augmentat el total d’usuaris nous: gent que necessita aliments i que visita l’Entorn per primera vegada. Encara és d’hora per conèixer les dades de nous usuaris i el total de gent que s’ha vist afectada per les conseqüències econòmiques i socials del coronavirus, tot i que les sensacions no són gaire optimistes.

Entre les novetats del servei, des de fa setmanes els aliments es reparteixen al carrer, i Creu Roja munta lots segons les necessitats. Els usuaris no poden accedir al magatzem, tot i que poden fer-se amb els productes que els faciliten a l’entrada.

Els voluntaris són essencials, perquè són qui gestionen el magatzem, reposen els productes i atenen les persones que, a través d’un sistema de punts, escullen els aliments que necessiten.

Des de Càritas Mataró fan una crida ja que es necessiten voluntaris/ies per a l’espai L’ENTORN  per a distribuir aliments a famílies necessitades. Dimarts i dijous de 9 a 13 h. Si voleu fer-vos voluntari/a, podeu trucar al 606 94 28 53.