Més de 100 altes a l’Hospital de Mataró des de que va començar la pandèmia del coronavirus a Mataró

El centre hospitalari mataroní ha donat més de 30 altes entre divendres i el cap de setmana, segons informa Mataró Audiovisual,  i ja en són 105 des de l’inici del brot. També creix el nombre de persones ingressades, però ho fa més lentament, ara mateix són 184 persones, 12 més que divendres, i 18 d’elles es troben a l’UCI.

Pel que fa a les defuncions la xifra s’enfila ja fins a les 42, 11 d’elles produïdes entre divendres i el cap de setmana. A Aquesta xifra s’haurien de sumar les 15 ó 17 que porten a la Residència Gatassa.

Pel que fa a la xifra de professionals sanitaris aïllats, s’estanca, en una quantitat encara elevada, ara mateix són 198 els professionals del Consorci Sanitari del Maresme en aïllament, o bé per haver presentat símptomes o per haver estat en contacte amb un cas positiu sense la protecció adequada, això són dos més que les anteriors xifres.

Entrevista a Teresa Gómez

Per altra banda, ahir vàrem entrevistar a Teresa Gómez, una de les pacients que van rebre l’alta a l’Hospital de Mataró .