Més de 1.000 denúncies, 993 administratives i 8 judicials, portem des del 14 de març que es quan va entrar en vigor l’estat d’alarma

Durant el dia d’ahir, la Policia Local de Mataró va interposar 37 denúncies, 33 de les quals per deambular pel carrer sense motiu autoritzat. Les altres 4 van ser per circular amb vehicle per la via pública incomplint les restriccions. En aquestes darreres 24 hores, no s’ha tramitat cap denúncia judicial a diferència de dijous que se’n van interposar 3 per desobediència a l’autoritat.

Després de gairebé 3 setmanes des que es va decretar l’estat d’alarma, a Mataró ja s’han registrat 1.001 denúncies, 993 administratives i 8 judicials. Les sancions per saltar-se el confinament van dels 600 als 30.000 euros.

D’altra banda, ahir es van identificar 75 persones i 356 vehicles. Amb aquestes, el nombre d’identificacions s’eleva a 10.762 de les quals 4.552 són a persones i 6.210 a vehicles.

A més, amb l’arribada del cap de setmana, 200 efectius dels Mossos d’Esquadra estan realitzant controls de trànsit arreu de Catalunya. Aquesta acció és una mesura dissuasòria per impedir que la gent es desplaci a segones residències.