La Policia Local ha efectuat des del començament de l’estat d’alarma 956 denúncies administratives per saltar-se el confinament. Ahir va tornar haver-hi 3 denúncies judicial per desobediència, que ja eleva a 8 les presentades

Ahir es van posar 34 denúncies més. Com és habitual, però, la majoria de les denúncies administratives efectuades ahir han estat per deambular per la via pública sense motiu justificat. Igual que la majoria de dies, aquest motiu ha comportat 21 sancions. També es van sancionar a 9 persones que circulaven amb vehicle per la via pública incomplint les restriccions de mobilitat.  I va haver-hi tres denúncies judicial per desobediència. En total, des del dia 14, s’han interposat ja 956 denúncies administratives, que comporten sancions d’entre 300 i 60.000 euros. També ha interposat 8 denúncies judicials per desobediència.

Durant el dia d’ahir també es van realitzar més de 900 identificacions. Concretament, la Policia Local va identificar 703 vehicles i 213 persones, el que comporta des del 14 de març un total de 4.477 persones identificades i 5.854 vehicles identificats en total.