Un crit unànime des de l’Hospital de Mataró és la manca d’EPIs pels professionals sanitaris. Gràcies a donacions d’empreses i privats els sanitaris tenen pantalles de protecció, però els hi manquen mascaretes FFP2. Pel que fa a les dades, a data d’avui, hi han 113 hospitalitzats, 21 persones a l’UCI, 13 persones mortes i 18 persones donades d’alta. 

Des de l’Hospital de Mataró, tornen a fer una crida per la manca d’EPIs per poder fer front al coronavirus. El dia d’avui no tenen mascaretes FFP2. Han rebut més material de protecció per donacions de particulars i empreses que del CatSalut. Fa quasi dues setmanes van arribar 17 bates i res més, les quals les estan reutilitzant i esterilitzant. Gràcies a aquestes aportacions d’empreses i particulars tenen pantalles de protecció. Els professionals sanitaris que estan en aïllament han augmentat a 171 persones, 80 més que les dades passades.

Pel que fa a les dades de contagis del coronavirus en pacients que no són professionals sanitaris, des del passat 18 de març han sigut donades d’alta 18 persones i no hem de lamentar cap persona morta, continuen la xifra en 13 persones. El total de persones ingressades arriba a les 113 persones, 29 més que ahir.

Mataró supera les 560 denúncies per vulnerar el confinament

La Policia Local ja ha interposat 569 denúncies administratives des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma el passat 14 de març. Només durant el dia d’ahir, van ser 73 les denúncies que va realitzar la Policia Local. De les denúncies d’ahir, 60 van ser per a persones que caminaven pel carrer sense motiu autoritzat. També es van multar a 8 persones per circular amb vehicle sense motiu autoritzat i a 5 persones per estar reunides en parcs clausurats al públic. Les sancions poden oscil·lar entre els 600 i els 30.000 euros.

Pel que fa a les identificacions, ahir la Policia Local  en va fer 479. D’aquestes, 240  van ser a vehicles i 239 a persones. En el còmput global, des del 14 de març s’han identificat 2.814 vehicles i 2.544 persones.