El Consell Comarcal del Maresme ha creat una web a on es pot veure i localitzar quin és l’establiment de proximitat més a prop teu. Xarxa de Productes de la Terra és la web

Des del Consell Comarcal del Maresme participa en aquest projecte, impulsat per Diputació de Barcelona, des de 2010 i han creat una web http://www.ccmaresme.cat/productesdelaterra a on podràs trobar els establiments i els pagesos/es i els elaboradors/es de la Xarxa Productes de la Terra Maresme, que tens més a prop. Tots ells i elles segueixen treballant perquè es pugui tenir el necessari durant aquests dies. Fan una crida al mercat de proximitat.

La Xarxa Productes de la Terra Maresme és un projecte que té com a principal objectiu fer valdre els productes d’artesania alimentària que es fan a la nostra comarca i enfortir el teixit empresarial del sector agroalimentari per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles. La Xarxa està formada per una agrupació voluntària d’empreses del sector agrícola, ramader i elaboradors artesanals.

També han incorporat una secció a la web per tal de facilitar que us apropeu a conèixer de primera mà algunes de les empreses de la Xarxa Productes de la Terra del Maresme. Així com un cercador de productes del Maresme.