El Ple pren coneixement de la renúncia d’Isabel Martínez com a regidora de Junts per Mataró

El Ple, reunit en sessió extraordinària i urgent ahir dijous, 12 de març, va prendre coneixement de la renúncia a l’acta de regidora d’Isabel Martínez Cid, fins ara edil de Junts per Mataró.

Actualment a l’oposició com a integrant del Grup municipal de Junts per Mataró, Martínez era regidora de l’Ajuntament de Mataró des de 2015. En el mandat passat, com a representant de CiU, va ser regidora delegada de Benestar Social, Convivència i Habitatge entre juny de 2015 i octubre de 2017.

Entre juny de 2007 i maig de 2008, Isabel Martínez ja havia estat regidora a l’Ajuntament pel grup municipal de CiU. En el que va ser regidora delegada de Benestar Social, Convivència i Habitatge (2015-2017).

Reaccions a les Xarxes Socials