45 professionals de l’Hospital de Mataró en aïllament domiciliari per haver estat en contactes que han donat positiu a les proves del coronavirus y 3 casos nous de possitius amb coronavirus

Segons informa Mataró Audiovisual, el Consorci Sanitari del Maresme acaba de confirmar que 45 professionals de l’Hospital de Mataró estarien en aquests moments en aïllament domiciliari perquè, tot i trobar-se asimptomàtics, haurien estat en contacte amb persones que si que han donat positiu a les proves de coronavirus al centre sanitari de Mataró.

De fet, també fa ben pocs minuts Adrià Comella, director de CatSalut ha anunciat que reprogramen a partir de dilluns totes les proves i operacions que no siguin considerades urgents. Destinant així a tot el personal necessari a gestionar la crisi del coronavirus. Una malaltia que es trobaria encara ara en fase  de creixament exponencial.

Tres nous positius per coronavirus a l’Hospital de Mataró

Segons informa Capgròs, l’Hospital de Mataró ha registrat aquesta nit passada tres nous casos de positiu en coronavirus. Fins ara el centre hospitalari mataroní tan sols n’havia registrat un, diumenge a la nit passat. En les darreres hores hi havia una vintena de pacients confinats a l’espera dels resultats de les proves, i tres d’ells s’han confirmat com a contagiats per l’infecció. Actualment les proves triguen entre 24 i 48 hores en donar resultats.

Aquesta informació no ha estat confirmada oficialment pel Consorci Sanitari del Maresme, gestor de l’Hospital de Mataró, que no facilita dades sobre positius ni sobre el nombre de confinats. Però fonts del centre confirmen a capgros.com els tres casos i assenyalen que com a mínim un d’ells és d’un veí de Mataró. Es tracta per tant del primer diagnosticat resident a la capital del Maresme; fins ara, tal i com havia anunciat l’Ajuntament de Mataró dimecres passat, no n’hi havia cap.