Més de 200 culers de la comarca del Maresme es van reunir el dilluns 2 de març, a les 19h, a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró, per gaudir de la presentació de Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club. Víctor Font va explicar els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas i, posteriorment, va atendre les inquietuds i opinions expressades pel públic assistent

A més de tractar l’actualitat esportiva, presidida pel Clàssic de diumenge, es van abordar altres temes, com ara la revolució necessària en el model de gestió del Club per tal de millorar la presa de decisions, basada en la cerca de talent; la preocupació pel finançament de l’Espai Barça; o la introducció del vot electrònic.

Abans de començar la presentació, els barcelonistes que van assistir a l’acte es van poder fotografiar al costat d’una reproducció exacta del trofeu de la Champions League, així com també de dues samarretes de dos mítics blaugranes: la samarreta de Johan Cruyff del 25 d’agost de 1974 al VI Trofeu Ciutat de Mallorca, contra el FK Austria Wien i la de Marcial Pina, de la semifinal de la Copa de la UEFA contra el Liverpool, el 14 d’abril de 1976 a Anfield. Tots aquests articles van ser cedits pel col·leccionista Miquel Tejero. A més, al finalitzar l’acte, els assistents que volien conèixer més a fons Víctor Font i entendre millor els punts clau del projecte de Sí al futur van poder comprar el llibre que n’ha escrit el periodista Antoni Bassas i que porta per títol Construïm junts el Barça del futur, publicat en català per l’editorial Columna. La llibreria mataronina “Buc de Llibres” ho va fer possible instal·lant un punt de venda a l’Ateneu.