Les obres que portan tres anys al camp municipal de Cirera ha fet que el club UD Cirera hagi perdut més de 50.000 euros i 120 futbolistes. La culpa ha sigut de una licitació que ha estat mal feta. El dimarts 3 de març a les 19.30 tindrà lloc una reunió informativa al Centre Cívic Cabot i Barba per explicar el que ha passat i quines és la solució

Aquest dissabte ens hem entrevistat amb Daniel Morillo, el president de la UD Cirera, una entitat sense ànim de lucre que porta més de 50 anys fent la seva labor social al barri de Cirera. En l’entrevista ens ha indicat l’incompliment dels terminis de les obres que porten des de 2017. Més de 50.000 euros en pèrdues i 120 futbolistes que han deixat l’entitat. Camí del Mig, Salesians, Rocafonda, Pla d’en Boet, La Llàntia inclús Dosrius ha sigut el periple que han tingut que soportar els futbolistes, les seves families i els entrenadors per poder entrenar i jugar. Porten sis mesos de demora i si la temporada que ve no poden jugar al camp, la situació es posarà tan difícil per poder mantenir viu el club.

Aquest dimarts 3 de març a les 19.30 hi ha una reunió informativa al Centre Cívic de Cabot i Barba, convocada per l’Ajuntament per donar les explicacions a totes les persones afectades i donar una solució al conflicte. Ens consta que l’Ajuntament vol fer l’impossible per que abans que s’acabi la temporada es pugui jugar de nou al Camp Municpal de Cirera. Segons informa el Capgròs en paraules de la regidora delegada d’Esports, Beatriz Delgado, la proposta del govern local passa per recuperar i millorar en la mesura del possible la gespa actual per poder-hi jugar abans d’acabar el curs esportiu, instal·lar la gespa nova durant l’estiu i plantejar la tercera fase durant la propera temporada. En el mateix rotatiu va indicar que “La idea era tenir-ho tot llest al mes de març, però ha sorgit un problema administraciu amb la licitació. Errors que fan que no sigui vàlida i que pugui haver-hi perjudicis a futur, per això s’ha hagut de tancar la licitació i fer-ne una de nova, que s’està redactant”, relata Delgado. Aquest és el motiu pel qual, malgrat les obres han anat amb retràs, encara no s’han pogut acabar. Delgado és conscient de la preocupació del club, i el compromís de l’Ajuntament és clar: “estem plantejant opcions per recuperar la gespa actual i millorar-la perquè abans d’acabar la temporada ja es pugui tornar a practicar esport al camp, i durant l’estiu renovar la gespa com estava previst perquè al setembre tota l’activitat esportiva torni a la normalitat”.

Aquí teniu l’entrevista sencera amb el President de la UD Cirera, Daniel Morillo.

Reunió Informativa explicacions endarreriment obres Camp Municipal de Cirera