Joan Espinasa es proclama campió de Catalunya de divisió d’honor a la banda a les instal·lacions del Club Billar Mataró aquest dissabte 22 de febrer
Aquest dissabte, 22 de Febrer, es va jugar la final a la banda de la divisió d’honor en les instal·lacions de Club Billar Mataró.​ Era una fase final amb quatre jugadors:​ Joan Espinasa​, Armando Moreno​, Antoni Gutiérrez​ i Pere Arnau​.
En les primeres 2 rondes Joan Espinasa ja va demostrar la seva gran qualitat, guanyant els seus 2 partits. En el seu partit contra Antoni Gutiérrez va fer una sèrie de 62 a l’entrada 2 i va acabar el seu partit en 6 entrades.​ Armando Moreno I Antoni Gutiérrez tenien 2 punts abans d’entrar en l’última ronda.​
Antoni Gutiérrez va jugar el seu últim partit contra el Pere Arnau. En un partit molt renyit Pere Arnau es va imposar per 100 a 88 en el 22 entrades.​
En l’altre partit entre Joan Espinasa i Armando Moreno, Joan va guanyar en 14 entrades i es va proclamar campió de Catalunya. Armando va fer una bona mitjana en el seu últim partit que li va permetre quedar segon just abans de Pere i Antoni.​
Classificació final:​
  1. Joan Espinasa, 6 punts, Mitjana de 9,09
  2. Armando Moreno, 2 punts, Mitjana de 4,44​
  3. Pere Arnau, 2 punts, Mitjana de 4,36​
  4. Antoni Gutiérrez, 2 punts, Mitjana de 4,26​
Des del Club Billar de Mataró vol agraïr els seus socis pels arbitratges i fer les fulles.