Merche Gómez del club Hwarang Mataró li han concedit la medalla de bronze al merit esportiu, en reconeixement a la seva trajectòria. La distinció ha sigut a proposta de la Federació Catalana de Taekwondo

En la pàgina del club ha escrit que se sent molt orgullosa i està molt agraïda de rebre aquest reconeixement que li permet agrair públicament l’esforç i el suport de totes les persones que han fet possible que avui el pugui recollir.

Elles són la meva família que, encara que no estiguin vinculats al Taekwondo, sempre m’han animat, ajudat i fet costat a fer el que més m’agrada i pel que més passió tinc; a tota la família de TKD Calzada, perquè gràcies a ells avui em puc dedicar en cos i ànima a aquest art/esport, el Taekwondo“. Ha seguit donant les gràcies “al meu soci Josep  Calvo, la meva mitja taronja professional que fa 6 anys comencem un projecte junts, la nostra escola Hwarang Mataró, i avui continuem lluitant per aquest projecte i un futur professional en comú“. També ha tingut paraules pel seu amic “Toni Avellaneda que aquí està sempre, a les verdes i a les madures totalment desinteressat i sempre disposat ajudar-me des de fa molts, molts anys. Sempre amb el mateix objectiu, ajudar-me a créixer professionalment“. Segueix amb paraules d’agraïment a Patricia i a Mónica de la FCT i a Esther i a Maite de RFET, “uns dels caps poc visibles de la gran feina que hi ha darrere perquè tot funcioni, sempre disposades a ajudar-me fent el difícil més fàcil“. Ha dedicat la medalla al meu MESTRE EL Sr. MIGUEL CALZADA, “un gran referent per a mi i encara millor persona. Gràcies per estar sempre aquí, per supervisar els meus passos, per continuar ensenyant-me valors, per creure en mi i per ser el meu guia en el camí, tant de bo algun dia pugui arribar a ser com tu“.

Per acabar ha agraït a “la Federació Catalana de Taekwondo i a la Real Federació Espanyola de Taekwondo, per la labor que fan i per la integració de la dona en la vida esportiva en igualtat de condicions. Voldria compartir aquest reconeixement que s’ha fet en la meva persona a totes les dones que dediquen el seu temps, esforç i il·lusió a aquest món tan meravellós que és el TAEKWONDO“.