La sala d’actes de la Fundació Iluro es va fer petita per escoltar a Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, per participar en la conferència “una mirada a la Transició”

Manuela Carmena, la exalcaldessa de Madrid, va ser la ponent de la conferència que van organitzar CCOO, En Comú Podem i la Fundació Nous Horitzons. Amb el nom de “una mirada a la Transició”, Carmena va destacar el paper protagonista d’organitzacions com el PCE, el PSUC o CCOO en la lluita antifranquista i l’arribada de la democràcia.

L’exalcaldessa madrilenya també va fer un repàs de la situació política actual, en la qual considera que cal recuperar valors com el diàleg, l’empatia o el reconeixement de qui pensa diferent, els quals van ser fonamentals en temps passats com la Transició.

En l’acte també van participar-hi Sarai Martínez, regidora d’En Comú Podem Mataró, Lalo Plata, secretari general de la Unió Intercomarcal Vallès Oriental-Maresme Osona de CCOO, Montse Sòria, membre de la Fundació Nous Horitzons, i Sergi Morales, regidor d’En Comú Podem, que va ser l’encarregat de cloure l’acte.

Entrevista a Manuela Carmena