La Fundació Hospital inicia el primer cicle formatiu gratuït per formar voluntaris en cures pal·liatives a Mataró. La formació s’adreça a les persones que ja fan voluntariat hospitalari, domiciliari i a tots els cuidadors informals que puguin estar interessats en l’acció voluntària. El cicle està acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. La Fundació Hospital, amb el suport, de l’Escola de Cuidadors de l’Obra Social la Caixa, impartiran les 9 sessions en què es divideix el cicle

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró organitza el primer cicle formatiu per formar voluntaris en cures pal·liatives a Mataró. La formació va adreçada a les persones que ja fan voluntariat hospitalari, domiciliari i també als cuidadors informals que estiguin interessats en fer acció voluntària.

Aquesta formació és necessària i oportuna ja que en el nostre territori manquen voluntaris amb una formació tan específica per donar resposta als pacients que ho requereixen i que es troben ingressats tant a la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital de Mataró o bé són al seu domicili atesos pels equips de PADES de Mataró i el Baix Maresme.

Davant d’aquesta necessitat, professionals de l’Equip d’Atenció Psicosocial de la Fundació Hospital, amb el suport de l’Escola de Cuidadors del Programa d’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades, de l’Obra Social la Caixa, impartiran la formació, que consta d’un total de 9 sessions de dues hores cadascuna. A més, el curs està acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.