Cases de la Música presenta un any més, el seu Programa de Suport a la Creació amb ajudes destinades a diferents àrees: participació al Mercat de Música Viva de Vic, participació a la Fira Mediterrània de Manresa, enregistrament en estudi, producció de directes, càpsules audiovisuals, ajudes a la composició, KM.0 i participació al Fred Festival 2020. Els artistes o formacions musicals emergents es poden inscriure des d’avui 10 de febrer i fins al proper 23 de març

Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de Suport a la Creació Musical, dirigit a músics i formacions novells i emergents. Es tracta d’ajudes a cost zero en diferents àrees: des de la participació al Mercat de Música Viva de Vic o a la Fira Mediterrània de Manresa, fins l’enregistrament en estudi, la producció de directes, càpsules audiovisuals, ajudes a la composició en col·laboració amb la Fundació SGAE, KM.0 o la participació al Fred Festival 2020 de Terrassa.

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa) per tercera vegada i, tal i com ja es va fer el 2018, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat, a més de per l’equip gestor de les Cases de la Música. La convocatòria s’ha obert avui 10 de febrer i hi haurà temps fins al 23 de març per presentar propostes. La resolució es farà el 6 d’abril, a través de la nostra pàgina web.

ENLLAÇOS D’INTERÈS:

Més informació: https://www.casadelamusica.cat/ca/recursos/xarxa/programa-de-suport-a-la-creacio-musical-2020/_r:220,_h:6/

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfes9T_x2GKb2MgS3VkTKqDgVvIr6IcsWUoJeZc8B-3a6qi3A/viewform

Bases del programa: https://gallery.mailchimp.com/1b46ef10810ba0c7daab80068/files/b323e775-b38c-4ee0-baf6-cf8e5728733a/programasuportcreaciocasesmusica2020.pdf