Detingut un home com a presumpte auto d’una agressió masclista. El jutjat ha ordenat avui presó provisional per l’investigat. L’agressió es va produir a l’interior del domicili de la víctima

La Policia Local de Mataró va detenir ahir al vespre un home com a presumpte autor d’una agressió masclista amb resultat de lesions molt greus. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat de violència sobre la dona que ha ordenat l’ingrés en presó provisional.

Els fets van tenir lloc ahir quan, poc abans de les 20 h, un home va trucar al 112 explicant que no tenia notícies de la seva parella i que no obria la porta del domicili. Quan Policia Local, Bombers i SEM van accedir al pis es van trobar la dona amb lesions molt greus al cap.

La víctima va ser traslladada a l’Hospital de Mataró i l’home va ser detingut per la Policia Local com a presumpte autor de l’agressió per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

L’Ajuntament de Mataró ha condemnat aquesta agressió així com totes les formes de violència masclista.