El proper diumenge 2 de febrer a les 12 als Jardins de l’Antic Excorxador tenim el Vermut Musical amb les actuacions de Sons of Med i Cronopis Espai De Circ, organitzat per la Casa de la Música de Mataró i l’Associació de veïnes i veïns de Les Santes – Escorxador

Sons of Med, la banda indie rock catalana del moment, presentarà als Vermuts Musicals el seu primer EP, just sortit del forn, “On Route”. L’àlbum de la banda està format per cinc temes enèrgics i alegres que faran bellugar l’esquelet de tot aquell que s’atreveixi a treure el cap als Jardins de l’Antic Escorxador.

La banda de rock no és l’única convidada de diumenge. Com ja és tradició, tindrem taller de circ de la mà de Cronopis Espai De Circ a partir de les 12.00h i durant el vermut. Ideal perquè els petits de la casa descobreixin el circ i gaudeixin del migdia de diumenge!

Què és un Vermut Musical? Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Co-organitzat entre l’Associació de veïnes i veïns de Les Santes – Escorxador i la Casa de la Música de Mataró

Dia: 2 de febrer
Hora: 12.00h
Lloc: Jardins de l’Antic Escorxador
Preu: Gratuït
Més informació: www.casadelamusica.cat
WhatsApp de contacte: 722 35 34 18