Aquest matí hem rebut un comunicat de la Unió Esportiva Mataró respecte a la postura del club a la fusió. El club proposa la creació d’un professional de bàsquet amb els equips sèniors dels dos clubs

El comunicat diu el següent:

Després dels diferents comentaris que han sortit a la llum en referència a un nou projecte de bàsquet de la ciutat. des de la Unió Esportiva Mataró manifestem:

Com a club referent de la ciutat donem suport a qualsevol iniciativa que impulsi el bàsquet mataroní.

Hi ha hagut converses preliminars entre les dues directives dels clubs de la ciutat (A.E. Boet i Unió Esportiva Mataró) en les que el Boet proposava la fusió immediata dels dos clubs per la temporada 20/21. En l’ultima d’aquestes converses va intervenir-hi l’Ajuntament representat per l’alcalde David Bote i la regidora d’Esports Beatriz Delgado.

La nostra proposta passa per estudiar la creació d’un nou club professional pels equips sèniors amb suport econòmic i institucional, desvinculat dels dos clubs formatius.

En cap circumstància ens hem plantejat perdre la identitat dels dos clubs, en el nostre cas després de 93 anys d’història.

Dit això, estem oberts a qualsevol futura col·laboració entre els dos clubs per tal de crear sinergies que ajudin a la millora del bàsquet de la ciutat.

Junta Directiva de la Unió Esportiva Mataró

Comunicat Oficial