Can Gassol, Centre de Creació d’Arts Escèniques tornarà a ser l’epicentre de la creació a partir del 24 de gener. Es podran veure cinc propostes, quatre de les quals són assajos oberts, en els quals les companyies residents podran tastar davant el públic com respiren les seves creacions en procés

Com ja és tradició, el cicle Fet a Mataró tornarà a mesclar diferents disciplines artístiques. Aquesta mescla ja es podrà veure en el primer assaig obert de la Companyia (=a2) que combina la màgia, el teatre i el circ a “Losingnombre”. El 14 de febrer la companyia Animal Religion seguirà treballant en “Ahir”, un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so i que parla de la relació del passat amb el present.

El 23 de febrer el ballarí hongarès Attila Andrasi també voldrà comprovar com respira el públic davant la seva nova creació en procés, “Badarság”. La peça convida a l’espectador a trobar unes emocions reconeixibles a partir d’un potent món visual.

El Fet a Mataró es tancarà amb l’estrena d’un altre espectacle amb aires shakespearians, “Hamnet”, que fa referència al fill de William Shakespeare. El director mataroní Pere Vàzquez porta a escena els dies 26, 27 i 28 de juny un text contemporani escenificat només a Londres, amb l’actor Quim Font i la col·laboració especial de Joan Crossas.

Venda d’entrades i recollida d’invitacions

Els assaigs oberts són gratuïts amb invitació, mentre que Hamnet té un cost de 6 euros. Tant les entrades de pagament com les invitacions es poden adquirir a les oficines de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i els dimecres de 18 a 20 h; al web entradesculturamataro.cat i a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.

Consulteu tota la programació aquí.