Ens ha arribat un comunicat de l’AE Boet Mataró en el qual ens indica que comunican el trencament de les converses iniciades per explorar la possibilitat d’una fusió entre les dues entitats mataronines

El comunicat diu el següent:

Des de fa diversos mesos, l’Ajuntament de Mataró ens va fer plantejar la possibilitat que és dues a terme una fusió entre els dos Clubs de basquetbol de la ciutat de Mataró, la UE Mataró i el AE Boet Mataró, per tal de constituir una nova entitat, construint conjuntament un projecte sòlid i de futur que situes a la ciutat de Mataró en un lloc de privilegi, referent i de màxima importància en el basquetbol.

Els contactes van iniciar-se amb una primera reunió en la qual van ser presents: un responsable de l’Ajuntament, els presidents de les dues entitats i els responsables tècnics assignats per cada club.

Després d’aquesta primera reunió van tenir lloc fins a cinc reunions més, arribant a acords importants en direcció de treball (sense cap imposició en el personal) i configurant un projecte comú per a Mataró.

Per tal que es duguessin a terme aquestes reunions, va ser necessari un acord de Junta Directiva que possibilités l’inici de les converses, i des de la Junta Directiva de l’AE Boet Mataró, volem manifestar que el nostre posicionament va ser clar i contundent, per apostar en un projecte comú i disposats a explorar totes les possibilitats d’entesa.

No obstant això, a l’última reunió entre els dos presidents de cada entitat, I’iI-lustríssim Alcalde de Mataró i la Regidora d’Esports de la ciutat. La UE Mataró va canviar la versió, renunciant els acords iniciats a les reunions anteriors ja esmentades.

En conseqüència, des de l’AE Boet Mataró comuniquem que es trenquen les converses iniciades per explorar la possibilitat d’una fusió entre les dues entitats i volem fer arribar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Mataró per fer possible tot el procés.

La Junta Directiva de l’AE Boet Mataró, per responsabilitat i perquè quedi clar tot el procés, convocarà una assemblea general de socis el pròxim 6 de febrer, on també s’explicarà el nou projecte iI-Iusionant de I’AE Boet Mataró per a la Temporada 2020/2021.

Finalment traslladar a l’Ajuntament de Mataró i a tothom que col-Iabora i col-laborarà amb el nostre Club, que mai renunciem al futur del Bàsquet a Mataró i esperem el vostre suport com fins al dia d’avui.

La Junta Directiva

AE Boet Mataró

Comunicat Oficial