Derrota del Mataró Parc Boet per 85 a 98 en el debut del camerunés Japeth Joseph Kadji i Dibba Mustapha davant el Club Bàsquet Quart, tercer a la lliga
 
El debut dels dos jugadors locals no ha evitat la sisena derrota consecutiva. Japeth Joseph Kadji amb 17 punts, 12 rebots, 6 assistències i una valoració de 25. Dibba Mustapha amb 10 punts 4 rebots, 1 assistència i una valoració de 8, han sigut els esperançadors números en el seu debut. David Romero amb 24 punts, 5 rebots, 1 assistència i una valoració de 27 ha sigut el jugador més valorat del Boet.
 
Pe la seva part, el Quart cal destacar el gran partit de Xavier Costa amb 24 punts, 5 rebots, 1 assistència i una valoració de 33, sent el jugador més valorat del partit. La mitjana de la temporada fins al partit d’avui del jugador era de 10 punts. Destacar també a Jordi Bataller amb 15 punts, 7 rebots, 6 assistències i una valoració de 23. Marc Rubio amb 15 punts ha sigut el quart jugador en superar els deu punts, però la seva aportació ha sigut en el darrer quart majoritàriament.
 
El partit ha transcorregut amb diferències avantatges dels jugadors visitants que rondaven els 10 punts, però els locals s’apropaven al marcador. I no ha sigut fins al darrer quart que els gironins han pogut agafa una avantatge insalvable pels mataronins. Al final del tercer quart la diferència era de 5 punts.
 
El joc mataroní ha anat a batzegades, però s’ha vist que els dos nous jugadors poden aportar punts. Falta millorar en defensa, bastant tous a l’hora defensar i amb molta manca de rebot (27 a 38), no es pot mirar a veure si entra la pilota i desprès anar a per el rebot. També hem de tenir en compta que aquesta vegada Alberto Peña ha fet jugar a 7 jugadors, amb la manca de Héctor Aza i Carles Canals. En definitiva, segueix havent-hi aspectes a millorar, però amb regust de millora.
Aquesta derrota manté al Boet a la penúltima posició i a dues victòries del 4 equips que estan davant. El proper partit l’equip mataroní es desplaça fins a terres aragoneses per trencar la ratxa negativa davant el cuer de la classificació, el Patria Hispana Seguros Almozara. Un partit que s’ha de guanya si o si, per no amplia la distància de la gent de dalt.

Galeria d’imatges