Des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana – MES denuncien la inacció del govern municipal i la manca de continguts que es duen a debat i aprovació al Ple Municipal, màxim òrgan de representació de la ciutat

El Ple, actualment, ha estat substituït pels anuncis als mitjans de comunicació, segons diuen en el comunicat. “Hi ha una manca de continguts en els òrgans competents, com per exemple al Ple de dijous passat, on es van dur 3 punts per part del Govern”.

Durant aquests 3 punts, segueix el comunicat, el govern va parlar 8 minuts. Per tant, tota el contingut de gestió i obra de govern va durar 8 minuts. La resta del Ple va ser qüestions de control al govern i propostes de l’oposició. En paraules de l’exalcalde Barón, es va assistir a un “Ple pla”.

Des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana – MES no entenen com pot ser que actualment hi hagi 15 regidors, pràcticament tots amb dedicació exclusiva, i no hi hagi acció de govern al Ple. Això és una mostra més de la inacció que han comentat.

Per altre banda també denuncien que sovint els grups municipals s’assabenten de propostes rellevants i accions pels mitjans de comunicació. Segueixen dient que això dificulta la tasca de representació de milers de persones.

Acaba el comunicat demanant que “per respecte a la ciutadania i per respecte a la institució que representem cal acabar amb aquesta forma de fer política. Cal canviar la dinàmica i la inacció per mirar cap al futur”.

Ple Municipal del mes de Gener 2020