El lladre, que anava encaputxat i portava guants, va ser enxampat pels agents quan sortia d’un despatx amb un ordinador i un tornavís a les mans. El detingut havia preparat una bossa que contenia diversos ordinadors per valor de més de 5.000 euros, llesta per endur-se’ls

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Mataró van detenir el 17 de gener un jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina  i veí de Sant Vicenç de Montalt, com a presumpte autor d’un robatori amb força en l’Institut Thos i Codina.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 03.40 hores quan es va tenir coneixement que s’havia activat l’alarma del centre educatiu. Al cap de pocs minuts una patrulla va arribar al lloc i va observar que la porta d’entrada estava oberta i forçada. Els agents van fer un escorcoll de l’interior i van localitzar un home encaputxat i amb guants que sortia d’un despatx amb  un tornavís i un ordinador portàtil a les mans. En veure els agents el lladre va fugir corrents. Finalment, després de seguir-lo a peu a l’interior del centre els agents el van interceptar i el van detenir com a autor d’un robatori amb força.

Posteriorment els agents van continuar fent recerca dins del centre i van poder observar, a la zona d’oficines, més despatxos amb les portes forçades i una bossa d’escombraries de grans dimensions amb diversos equips informàtics valorats en més de 5000 euros, botí que el detingut tenia preparat per endur-se.

El detingut serà posat a disposició judicial en les pròximes hores.