La primera cita musical de diumenge de la Casa de la Música serà a la Plaça Occitània

Jesús González Moreira, David González Moreira i Cristian Hernández Castellví són els convidats del primer vermut de l’any, per començar-lo amb ritme i alegria! El pop lluminós, els riffs aquosos i el ritme estiuenc ens farà oblidar que és gener!

Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música! Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

co-organitzat entre l’Associació de veïns i veïnes de Peramàs i la Casa de la Música de Mataró

Entrades: Gratuït
Pàgina web: casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/vermut-musical-amb-moreira/_c:2915,_h:2/
Facebook: https://www.facebook.com/events/3346238582084080/