Torna la cita jazzística del tercer dijous de mes. La JazzClap, organitzada per l’Associació Jazz Maresme i la Casa de la Música de Mataró, una proposta per gaudir del jazz i l’improvisació, sigui en clau de músic o d’espectador.

El convidat d’aquest mes és en Lluc Casares, saxofonista i clarinetista diplomat a The Julliard School i alumne de professionals com Wynton Marsalis, Kenny Washington i Dick Oatts, entre d’altres. El saxofonista ha tingut la sort de compartir escenari amb músics de referència com Dr John, Frank Wess, Phil Woods, Nicholas Payton etc.

La jam session estarà acompanyada com és habitual de la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme. I hi haurà, com sempre, opció a sopar, que s’ha de reservar no més tard del migdia de dimecres 22 de gener a través de la web de venta d’entrades (www.codetickets.cat).

Dia: Dijous 23 de gener
Hora: 21.30h
Lloc: Sala 2 del Clap (Carrer Serra i Moret, 4 – 08302, Mataró)
Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/jam-session-amb-lluc-casares/_c:2703,_h:2/
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/jam-session-amb-lluc-casares/8196/casa-de-la-musica-mataro/web