L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Bea Delgado, han visitat l’estat de les obres de la pista polivalent coberta de Cerdanyola que es construeix a la cantonada del Camí del Mig amb el carrer de l’Estadi. El nou equipament, de 1.575 m², es destinarà a usos esportius i també es podrà utilitzar per altres activitats amb un aforament màxim de 3.150 persones. El pressupost d’adjudicació és de 880.877,60 € i es preveu que les obres estiguin enllestides a 31 de març

El nou equipament comptarà amb un espai cobert de 45 x 35 m amb una superfície de 1.575 m², que es podrà utilitzar com a dues pistes transversals de bàsquet de 28 x 15 m o una pista longitudinal de futbol sala/handbol de 40 x 20 m, i que s’equiparà amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries. A banda de l’ús esportiu, el projecte preveu possibles utilitzacions especials de l’espai amb activitats de pública concurrència, amb un aforament màxim de 3.150 persones.

La nova pista,  que quedarà integrada a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola en l’espai que ocupava el Camp Municipal de Futbol de l’Enric Pujol, disposarà d’una entrada accessible a través del carrer de l’Estadi, a més de l’accés en rampa des del Camí del Mig. Es preveu ampliar la vorera del carrer de l’Estadi ajustant el límit de la parcel·la a la tanca de la pista. També s’ha construït un edifici auxiliar exterior a la pista equipat amb dos lavabos públics i un magatzem que podrà ser utilitzat de manera independent a la pista. La pista tindrà un enllumenat format per projectors de tecnologia led.

L’empresa Vialitat i Serveis SL és qui executa les obres amb un import adjudicació de 880.877,60 € (IVA inclòs). Aquesta actuació està subvencionada pel programa d’ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona amb un import de 385.000 €.

La construcció de la pista coberta és una de les accions incloses al Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.