Pedro Javier González presenta Bavia, el seu tretzè disc. Serà un monòleg de guitarra on podrem gaudir del seu virtuosisme elegant i sensible. El concert tindrà lloc en el ja tradicional Casal l’Aliança (carrer Bonaire, 25 – Mataró) el 16 de gener a les 21 hores

Arrancan forts la Casa de la Música a les Músiques Tranquiles, de la mateixa que van arrencar la Temporada ara fa tres anys, i és que Pedro Javier González va ser la primera tria de la comunitat de públic de les Músiques Tranquil·les. Tot just presenta Bavia, el seu tretzè disc. Serà un monòleg de guitarra, amb música original que parteix dels pals bàsics del flamenc, on podrem gaudir del seu virtuosisme elegant i sensible. Estar en Babia és el silenci del paper en blanc abans d’explotar en sons de colors, el respir necessari abans de la creació.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Cada primer dijous de mes descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit.

Preu entrada taquilla: 13 €
Preus públic general (anticipada) ::: Entrada: 10 € – Sopar i concert: 18 € *
Preus comunitat (anticipada) ::: Entrada: 8 € – Sopar i concert: 15 € *
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
* Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

Entrades: http://bit.ly/2T5lsqv
Pàgina web: http://bit.ly/36xZIax
Facebook: http://bit.ly/39Qu2ze