El dissabte 11 de gener s’inaugurarà la nova pista de l’Estadi Municipal d’Atletisme, a partir de les 11 h, amb la participació del Centre Atlètic Laietània i del Grup Atlètic Lluïsos que faran proves combinades d’atletisme. La renovació del paviment de les pistes, homologades per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, ha tingut un cost de 513.487 €

L’Ajuntament va començar les obres de renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme el 29 de juliol del 2019 amb la intenció d’interferir el mínim possible en l’activitat esportiva dels clubs, col·lectius i usuaris que fan ús habitual d’aquest equipament. Les obres van finalitzar el passat mes de desembre i el proper 11 de gener del 2020 està prevista la seva inauguració. La jornada comptarà, a partir de les 11 h, amb proves combinades d’atletisme i parlaments institucionals.
L’antic paviment, que es va instal·lar durant la remodelació de l’equipament feta al 2008, presentava deficiències a causa de l’ús intensiu i les inclemències meteorològiques que ja no el feien apte per a l’activitat esportiva. El nou és un tipus de paviment sintètic d’execució in situ de doble capa, estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i tindrà el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes (IAFF). La nova pista, amb dues tonalitats de blau, pot acollir competicions i entrenaments de les federacions espanyola i catalana, i també d’internacionals.
A banda del paviment de les pistes s’ha renovat la gespa artificial existent al carril d’entrenament. A la zona de mitja lluna sud amb més trànsit d’espectadors s’ha col·locat una barana delimitadora d’accés i una franja de formigó de 2,5 metres d’amplada.
Les obres, executades per la UTE Voracys-OPSA, tenen un pressupost de 513.487 €.