La nova temporada estable del Teatre Monumental combina clàssics actualitzats, dansa i espectacles innovadors. Josep Maria Pou, Mario Gas, Míriam Iscla, Jordi Casanovas, Pep Pla, Rosa Boladeras i Marc Rosich són alguns dels noms propis de la nova temporada teatral de Mataró que començarà el 25 de gener del 2020 i es clourà el 3 de maig

Del 18 al 27 de desembre es posarà a la venda els nous abonaments per la temporada, que permeten estalviar un 40% del preu de les entrades dels sis espectacles.  Es podran comprar a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 18 a 20 h). El preu dels abonaments és de 85,80 € a la platea i de 75,60 € a l’amfiteatre. A partir del 30 de desembre es podran comprar les entrades individuals, a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i també al web www.entradesculturamataro.cat.

La temporada començarà amb “La Rambla de les floristes” un text de Josep Maria de Sagarra que es podrà veure el 25 de gener. Jordi Prat i Coll dirigeix aquest clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments claus de la nostra història recent.

Els espectadors viuran el 9 de febrer un viatge sideral i íntim d’una astrònoma cap a la ceguesa amb “Abans que es faci fosc”. Pep Pla dirigeix aquest monòleg interpretat per Míriam Iscla. També al febrer, el dissabte 29,  arribarà el nou espectacle de Jordi Casanovas “Jauría”, una ficció documental entorn del judici de La Manada, construït a partir de fragments de les declaracions dels acusats i la denunciant.

El teatre documental donarà pas a la dansa multidisciplinar el dia 21 de març. “Play” és el nou espectacle d’Aracaladanza, una companyia dedicada a acostar la dansa a públics de totes les edats i en aquesta ocasió s’inspira en l’activitat que més caracteritza la infantesa: el joc.

El dia 3 d’abril podrem veure “Viejo amigo Cicerón”, un viatge fascinant per la història i la personalitat del cèlebre orador romà, dirigida  per Mario Gas. L’obra se centra en la figura de Marc Tul·li Ciceró, , a qui interpreta Josep Maria Pou, i que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques en les circumstàncies més adverses.

La temporada teatral del primer semestre del 2020 es clourà amb “La tempesta” de William Shakespeare el 3 de maig. Una comèdia vibrant que reflexiona sobre les utopies socials, de la mà de la companyia Pàrking Shakespeare i que dirigeix Marc Rosich.

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró està adherida al programa Apropa Cultura, una xarxa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible.

Podeu consultar tota la programació i la informació relativa a la venda d’abonaments i entrades aquí.