El dijous 21 de desembre Partidaris actuarà a Can Xammar i el 26 de desembre a la Sala Clap

S’apropa Sant Esteve i amb ell el tradicional concert de Partidaris. El grup maresmenc no falla a la cita nadalenca per excel·lència i serà al Clap per compartir amb el públic una vesprada de Sant Esteve protagonitzada per la cançó protesta, de compromís i llibertat, aquesta vegada en format sextet i recuperant la formació amb nou bateria.

Partidaris repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests 17 anys als escenaris posant èmfasi al seu últim disc ‘Cançons per l’esperança’. En aquest nou treball les cançons són triades amb cura, per no deixar mai indiferent i coherents amb el moment social que estem vivint.

Energia, reivindicació i honestedat són els elements clau de la seva aposta. Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies. Nous arranjaments que ens fan redescobrir aquelles cançons que creiem immutables i que ara són més vigents que mai.

Això no és tot! Dissabte 21 seran al centre, a la Plaça de Can Xammar, a partir de les 18.00h amb un tastet de què serà el seu concert al Clap.

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió i teclats), Xavier Patau (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Miquel Martínez (bateria).

Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/partidaris_2102/8882/casa-de-la-musica-mataro/web

Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/partidaris/_c:2822,_h:2/

Esdeveniment facebook: https://www.facebook.com/events/444917762860445/