Segons informa Revista del Maresme, Mossos de la Divisió de Recerca Criminal (DIC) van detenir el 10 de desembre dues dones per explotar sexualment una menor. Les detingudes, una amb domicili a Mataró i l’altra a Barcelona, de 32 i 38 anys, van captar a la menor en un local d’oci nocturn de la capital catalana després d’oferir-li un treball com a relacions públiques del mateix local a canvi d’una important remuneració econòmica

La recerca es va iniciar el mes juny de 2019 quan els Mossos van tenir coneixement que dues dones estarien explotant sexualment a una menor des de feia mesos.

Fruit de les perquisicions policials els policies van constatar que la menor havia vingut el mes de febrer d’aquest any a la ciutat de Barcelona a passar uns dies amb uns amics. Una nit va conèixer en un local d’oci nocturn de la ciutat una dona de nacionalitat marroquina que li va oferir treballar com a relacions públiques del local a canvi d’una important remuneració econòmica. Aquesta va acceptar l’oferta i es va traslladar a viure al domicili que la dona tenia a Barcelona.

Als pocs dies l’actitud de la dona va canviar i va començar a induir la menor a consumir substancies estupefaents i mantenir relacions sexuals amb diferents homes a canvi de diners.

La dona, amb l’ajuda d’una altra, captaven als clients en el mateix local d’oci on havien conegut la menor. Ambdues obligaven la menor a lliurar-les íntegrament els diners que aquests li pagaven pels serveis sexuals, i quan es negava a mantenir relacions sexuals amb algun client, rebia amenaces per part de les dues adultes, fins i tot una d’elles la va amenaçar en diverses ocasions amb una arma de foc.

Davant aquests fets el dia 10 de desembre es va establir un dispositiu policial que va permetre detenir a les dues dones. El mateix dia es va realitzar l’entrada i registre en els domicilis de les detingudes a Barcelona i Mataró, on els agents van intervenir una arma de foc i 7.650 euros en efectiu.

Les arrestades van passar a disposició judicial l’11 de desembre i el jutge va decretar la seva llibertat en càrrecs amb mesures cautelars.