Aquest 22 de desembre co-organitzat entre la Casa de la Música de Mataró i l’Associació de veïns i veïnes de L’Havana hi haurà el Vermut Musical amb el grup Arnau Fadó & The Fellows Band i Cronopis

Arnau Fadó & The Fellows Band és una proposta que pretén combinar les lletres curosament escrites de la cançó d’autor i la sonoritat de l’indie i el pop alternatiu amb tocs de funk. Neix de les ganes de crear quelcom diferent, amb personalitat i que generi un diàleg sincer dels que inspira i transmet.

Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

Cronopis ha preparat un súper taller de circ per als més petits de la casa. El taller començarà a les 11.30h, així que arribeu amb temps a la Plaça Pi i Margall per no perdre-us l’espectacle!

Dia: 22 de desembre
Hora: 11.30h
Preu: Gratuït
Lloc: Plaça Pi i Margall