Aquesta setmana en Junta de Portaveus es van presentar tres Declaracions Institucionals. una presentada pel grup municipal del PSC Mataró sobre el trasllat del TIC Salut per part de la Generalitat de Catalunya; una altre presentada per el grup municipal de Junts per Mataró demanant que Mataró s’afegeixi a “The World’s Big Sleep Out”; i una presentada pel grup municipal d’ERC de Mataró per la defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política al parlament de Catalunya

La Junta de Portaveus insta la Generalitat a replantejar-se el trasllat de la Fundació TIC i Salut Social

La Junta de Portaveus, celebrada el dilluns 2 de desembre, va aprovar una Declaració institucional presentada pel grup municipal del PSC sobre el trasllat del TIC Salut per part de la Generalitat de Catalunya. La proposta es va aprovar amb els vots a favor del govern (PSC + ECPM), d’ERC i de Ciutadans i amb l’abstenció de Junts per Mataró.

Aquí podeu veure el document íntegre de la Declaració Institucional

Mataró se suma al moviment “Una nit sense llar” per sensibilitzar i visibilitzar sobre aquesta problemàtica

La Junta de Portaveus, celebrada el 2 de desembre, va aprovar per unanimitat una Declaració institucional presentada pel grup municipal de Junts per Mataró per afegir-se al “The World’s Big Sleep Out” (“Una nit sense llar”) per tal de visibilitzar la precarietat en què viuen les persones sense llar.

Aquí podeu veure el document íntegre de la Declaració institucional

ERC-MES demana la defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política al parlament de Catalunya

La Junta de Portaveus, celebrada el 2 de desembre, no va aprovar una Declaració institucional presentada pel grup municipal que demanava la defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política al parlament de Catalunya. Els vots a contraris del PSC i Cs van tombar la proposta. ERC i JxM van votar a favor, mentres ECPM es va abstenir.

Aquí podeu veure el document íntegre de la Declaració Institucional

Roda de Premsa de la Junta de Portaveus

El dimarts a les 11 del matí va ser convocada a la premsa perquè els grups municipals poguessin donar la seva opinió respecta a les Declaracions Institucionals que es varen debatre a la Junta de Portaveus. Des de Ràdio La Veu vam retransmetre en directe mitjançant Facebook Live la roda de Premsa sencera, que teniu a continuació: