Els dies 29 i 30 se celebra la fase final de la quarta edició del Concurs de Microteatre. A Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural (carrer de Pablo Iglesias, 83) es podran veure les 8 obres seleccionades. Són peces de quinze minuts, representades entre dos i quatre actors que han estat seleccionades per un jurat especialitzat en arts escèniques.

Les obres finalistes són: “Carpe Diem”, “El càsting”, “El test”, “Ja el trucarem!”, “Les papallones no es maten a cops”, “Off-line”, “Réquiem” i “Resurrección”. Les peces estan dirigides i interpretades per actors locals, comarcals i nacionals.

Enguany, i com a novetat, hi haurà servei de bar. L’entitat mataronina Mataró to Nepal ha estat la guanyadora del concurs públic per gestionar el servei.

 Els micro espectacles s’aniran repetint els dies 29 i 30 de novembre des de les 19.30 h fins a la 1 de la matinada aproximadament. Per poder votar, s’hauran de veure un mínim de quatre obres.

Votacions i premis

S’atorgaran tres premis de votació popular: el primer és de 300 €, el segon és de 200 € i el tercer premi és de 100 €. En cas d’empat se sumarà l’import dels premis i es repartirà a parts iguals entre els guanyadors.

El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles. Ja que l’aforament és limitat a 25 persones, s’hauran de recollir les invitacions als espectacles – que seran gratuïtes – a les oficines de la  Direcció de Cultura. El dia de l’espectacle, els assistents rebran una butlleta que se’ls segellarà com a comprovant que han pogut gaudir de l’obra. Amb aquesta butlleta podran fer les seves votacions pels tres espectacles que més els hagin agradat. Cal tenir en compte que per poder votar, s’ha d’acreditar haver vist un mínim de quatre obres. Les butlletes s’hauran de dipositar en unes caixes tancades que hi haurà habilitades als espais d’exhibició.

Els espectacles guanyadors es faran públics el 4 de desembre de 2019.