La Taula d’Accessibilitat del Consell Municipal de Benestar Social ha organitzat la jornada “Si em contractes, tots hi guanyem!” que es portarà a terme el dimecres 27 de novembre, durant el matí, al Cafè de Mar. L’objectiu és reflexionar, debatre i sensibilitzar als diferents agents del mercat laboral ordinari per a l’ocupació de persones amb diversitat funcional

La Taula d’Accessibilitat organitza, de forma bianual, una jornada d’informació i sensibilització al voltant de les persones amb diversitat funcional. Enguany el món laboral és l’àmbit triat i la jornada porta com a títol “Si em contractes, tots hi guanyem! El valor de la diversitat funcional al món empresarial”.

La jornada va dirigida als diferents agents del mercat laboral ordinari amb l’objectiu d’incrementar l’ocupació de les persones amb diversitat funcional. Després de les presentacions, hi haurà una sessió d’explicació de bones pràctiques de les empreses Hallotex, OCA, Hospital Veterinari del Maresme, Repsol, Fundació Maresme, la Fundació ECOM i el Centre de Formació i Prevenció.

Després d’aquest espai de bones pràctiques, hi haurà temps per un espai d’interacció i per últim, abans de la cloenda institucional, la directora d’inclusió social i laboral de persones amb discapacitat de la Fundación Prevent, Doriana Bagnoli, serà la ponent de la xerrada “La gestió de la persona treballadora amb diversitat funcional com a motor per a entorns de treball més saludables.”