Aquest diumenge hi ha Vermut Musical a la Plaça de la Torre del Cogoll amb una convidada de luxe vinguda des de la Casa de la Música de Manresa

La Prima Vera

La Prima Vera és el projecte fresc, bonic i emocionant de Mar Martínez. Nascut al 2018, el projecte ja ha pogut plasmar-se en un EP, gravat als estudis Artikm, Llegar. De ment inquieta, explosiva i enriquidora joventut, Mar Martínez ens plasma els seus pensaments en cinc cançons, on ens emocionarà amb la seva veu sensible i amb gran capacitat de comunicar. Acompanyada de Txevi Clemente, guitarrista que s’ha alimentat de la necessitat de créixer, crear i transmetre, han pogut fer realitat aquest primer EP que ens presentaran al Vermut Musical d’aquest diumenge.

Vermuts Musicals

Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

 Aquest Vermut forma part de la programació pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere