Aquest dissabte, 16 de novembre a les 21 hores a la sala Clap es reviurà els clàssics de Pink Floyd amb “The Other Side”

Després de ‘Horizon Tour 2017’, The Other Side torna amb ‘Coming Back to Life Tour 2019’, una sobredosi de rock simfònic per seguir delectant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d’aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena acurada amb una força i potència absolutament contagiosa.

L’espectacle permet a l’espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb ‘Coming Back to Life Tour 2019’ reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas més importants del país, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d’espectadors que ja han vist el seu espectacle.

Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/the-other-side:-a-pink-floyd-live-experience/8447/casa-de-la-musica-mataro/web

Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/the-other-side-a-pink-floyd-live-experience/_c:2750,_h:2/

Facebook: https://www.facebook.com/events/389626765041834/